Forever with me (vol.8, serie With me in Seattle) – Kirsten Proby


Aceasta reprezinta cartea care finalizeaza toate povestile de iubire din serie dupa cum sustine chiar autoarea. Povestea nu se refera doar la finalizarea celorlalte (nunti, copii etc), ci si la iubirea dintre Alecia (cea care s-a ocupat de organizarea tuturor evenimentelor din familiile lor) si  Dominic Salvatore (fratele vitreg al baietilor Montgomery).

Alecia vine dintr-o familie care nu a invatat-o sa se simta iubita, care a marginalizat-o; dintr-o casnicie pe masura relatiei reci cu parintii ei. Cu multa incapatanare, ea a reusit sa puna pe picioare o afacere care a adus-o in familia Montgomery.

Dominic a descoperit cine e tatal sau biologic si l-a contactat pe Steven Montgomery. E primit cu bratele deschise de Gail, sotia acestuia, si de fratii si surorile lui.

Timp de un an, Dom incearca sa se apropie de Alecia, fara succes insa…Pana cand Natalie si Julliane decid sa ii dea cateva sfaturi 😉

Norocul cu surorile, nu?

Da…si inca cum!

Nu numai interventia lor de la inceputul relatiei celor doi e de folos, ci si cea care ii duce la impacare pentru ca cele doua „nebune” ii inchid in biblioteca asigurandu-se astfel ca vor discuta si vor comunica 😉

Fiecare dintre cei doi are propriul trecut greu, negru care aduce umbre in prezent, dar e importata comunicarea dintre parteneri. De altfel, acesta este mesajul comun al tuturor cartilor din serie: comunicare!

La finalul cartii, descoperim si cum au evoluat familiile timp de 10 ani si o schita a arborelui genealogic 😉

Book Trailer:

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s