Hardwired (vol.1 serie Hacker) de Meredith Wild – include rezumat


Hmm…..aceasta serie este extrem de laudata in intreaga lume, dar sincer nu pot zice ca mi se pare chiar asa interesanta. Cel putin primul volum…Mie imi aduce a „soap opera” sau un fel de telenovela scrisa….

Imi facusem alta impresie despre aceasta autoare cand am citit „On my knees” si traiam cu iluzia ca aceasta serie e si mai interesanta. Acea carte m-a tinut intr-adevar in suspans, ideile pareau a curge normal, asa cum se intampla in viata de zi cu zi.

E absolut normal sa apara personaje noi de-a lungul unei carti, la fel si situatii inedite (bune sau rele) pentru ca asa se intampla si in viata. Dar mi se pare deja telenovela ca cele doua personaje principale sa se intalneasca din intamplare, apoi ea sa descopere ca el e unul dintre potentialii finantatori ai start-up -ului lansat de ea….apoi incep adevarate rasuciri de situatie mai ceva ca in telenovelele sud-americane…ea se muta fix in apartamentul din cladirea detinuta de el fiind „pacalita” de sora acestuia (aka agent imobiliar); prietena ei cea mai bune devine iubita fratelui lui Blake, depedent de droguri; apare o situatie grea in care aflam ca Erica fusese violata in urma cu 3 ani si, culmea, alege sa faca sex cu Blake pentru a uita (!), si taman cand merg la restaurant, se intalnesc cu violatorul (ea nu ii stia decat figura), apoi brusc dupa o viata in care nu a stiut absolut nimic despre tatal ei, descopera o poza cu el, il cauta si afla ca acesta candideaza pentru postul de guvernator si (culmea!!!) fiul vitreg al acestuia e taman violatorul Ericai!

In plus!!!! (da, nu s-a terminat), Blake pare sa stie tot ce se intampla si sa aibe un mod ciudat de a o „proteja”obligand-o sa actioneze intr-un mod sau altul numind-o submisiva lui. Din putina mea „cultura generala” in acest sens, stiu macar atat dominatorii decid, ele asculta in niciun caz nu e invers cum se intampla in aceasta carte.

Una peste alta, Sid (programatorul – partener in firma Ericai) se muta in apartamentul ei, devine iubitul altei fete care locuieste cu ei in cladire si lucreaza pentru Blake. Si mai „ïnteresant”….site-ul lor e atacat periodic extrem de puternic si se pare ca doar Erica nu stie de cine.

Volumul 1 se incheie cand Blake o ia pe Erica din casa lui Daniel, tatal biologic, taman cand ea descopera ca Mark e fiul vitreg al acestuia, lucreaza pentru el, si e violatorul din urma cu cativa ani. O duce pe o insula unde ii declara iubirea si a doua zi descopera ca site-ul fusese atacat de grupul de hackeri din care facuse parte si Blake inainte sa fie pusi sub acuzare pe vremea cand era adolescent.

Bun!!!

Cum am spus o adevarata telenovela. Sincer nici nu cred ca mai citesc celelalte volume (oricum al 5-lea volum apare in vara asa ca cine stie cat o mai intinde autoarea cu alte idei si alte ‘preocupari’) pentru ca am impresia ca totul e scris doar pentru a obtine o serie de carti care sa ii aduca bani.

Sper doar ca volumele din seria  Bridge sa se ridice la nivelul primului volum ca sa merite citite (sa nu mai zic platite!).

Anunțuri

Un gând despre „Hardwired (vol.1 serie Hacker) de Meredith Wild – include rezumat

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s