Ticalosul seducator de Christina Lauren


Stiu-stiu! Am zis ca nu mai scriu despre carti simpliste, dar recunosc ca aceasta m-a amuzat in ciuda numeroaselor si deja enervantelor scene romantice.

Chloe a muncit din greu pentru a ajunge in pozitia de asistent manager si e pe punctul de a incheie si lucrarea de la facultate care ii va permite sa ajunga in liga celor mai buni. De cateva luni, are un nou sef: Bennet Ryan, enervant si irascibil care o pune sa munceasca, o umileste si o critica aproape in continuu.
Ryan este baiatul patronului, insa a muncit si el din greu de-a lungul carierei sale devenind unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata.

Pentru ca e o persoana extrem de bine pregatita, dar si pentru ca modul ei de a fi, Chloe reuseste sa cucereasca inimile familiei Bennet spre supararea lui Ryan. Ea este enervata si aproape ca il uraste pe seful ei ultra-critic, abia asteapta sa incheie lucrarea de la facultate ca sa poata sa plece si din firma ori sa primeasca un post la alt nivel.

Si…..totul se schimba cand incepe relatia lor sexuala. Nu o pot numi „romantica” pentru ca intre ei se desfasoara numai scene erotice „suparate”…se cearta, au relatii, se urasc….Cam asa se desfasoara relatia lor pana cand sunt nevoiti sa participe impreuna la o conferinta ….. Daca pana atunci, Ryan incepuse sa inteleaga ca nu vrea sa se apropie alt barbat de Chloe, dupa conferinta isi da seama ca sentimentele lui deja luasera alta directie. Acelasi lucru se intampla si cu ea…..Diferenta consta in reactiile lor ulterioare!

El o pune in situatia de a fi considerata o femeie care ajunge sus culcandu-se cu seful ceea ce nu era corect pentru ca muncise din greu si era extrem de bine pregatita din punct de vedere profesional. Dimpotriva, se putea spune ca a ajuns atat de sus in ciuda faptului ca avea o relatie de ura-iubire cu Ryan.

Dupa un timp, Ryan realizeaza ce porc misogin a fost si cum actiunile lui i-au periclitat cariera lui Chloe. Reuseste sa isi ia revansa si sa o re-aduca la nivelul de recunoastere profesionala bine-meritat participand la prezentarea finala a lucrarii ei si sustinand-o in fata profesorilor, prezentand-o (spre supararea lui Chloe) drept viitorul partener al firmei Bennet.

E o carte amuzanta. Nu cred ca am mai ras si m-am distrat asa de multa vreme. Initial, nu vroiam sa scriu despre carti erotice ori sa le citesc. Ulterior, am realizat ca sunt distractive si reprezinta o modalitate de a te relaxa, de a mai uita un pic de viata si de ceea ce se intampla in jur….in loc sa vezi griul din jur, mai bine citesti ceva prostesc si vezi cateva culori cu ajutorul imaginatiei 😛

Christina Lauren are o adevarata serie cu „Ticalosi”. Daca reusesc sa imi fac timp, promit sa le citesc si sa vi le prezint si voua.

In general, este vorba despre femei puternice care au o cariera si care stiu ce vor de la viata (atat profesionala, cat si personala), respectiv despre barbati de cariera care se implica in jocuri prostesti erotice si care invata sa respecte femeile carora li se adreseaza.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s