Tempting the bodyguard (The Gamble Brothers – vol.3) de J.Lynn


O poveste frumoasa de iubire ce evolueaza pe fondul unei probleme pe care Alana Gore (ex-publicistul lui Chad Gamble) o are cu un hartuitor care incepe sa o ameninte din ce in ce mai rau. Ea apeleaza la Chandler Gamble pentru protectie si de aici totul in viata ei se schimba rapid.

Daca cei trei frati Gamble au avut parte de parinti denaturati care nu se ingrijeau de ei, dimpotriva as zice…macar ei avut parte de familia Daniels care au devenit un fel de parinti surogat pentru baieti. In schimb, Alana a vazut cum mama ei s-a auto-distrus crezand ca se indragostea de fiecare barbat pe care il intalnea in viata ei, ajungand sa ia o supradoza pentru a termina cu viata pe care o ducea; fetita a fost crescuta de o bunica obsedata de ordine si curatenie care o tinea pe nepoata exact ca pe un bibelou ce nu trebuie sa deranjeze prea mult lucrurile din casa ori din viata batranei.

Timp de 1 an, Alana primeste amenintari de la un hartuitor si spera ca totul sa se rezume la scrisori…asta pana cand primeste amenintari tot mai directe si concrete: masina vandalizata, apartamentul distrus….

Desi are o regula stricta referitoare la clienti si cazurile preluate, Chandler decide sa o ajute pe Alana si sa il caute pe hartuitor.

J.Lynn reuseste sa ne ajute sa simtim panica Alanei, sa intelegem pericolul reprezentat de hartuitori, sa ne gandim ca de multe ori tocmai cei care par neajutorati si inofensivi sunt periculosi…asta nu inseamna sa devenim obsedati de siguranta si sa nu avem incredere in cei din jur. Este vorba sa alegem cu inima si capul persoanele potrivite.

O carte frumoasa, interesanta, potrivita pentru adulti mai degraba. Nu e in stilul clasic al autoarei ori poate am citit eu primele carti si am ramas cu alta impresie…..sincer, cartea mi se pare de duzina, nu iese cu nimic in evidenta fata de alte carti din aceasta categorie. Ma asteptam sa fie la nivelul primelor carti citite, dar am ramas putin dezamagita. Sunt convinsa ca vor multi care vor combate ceea ce am scris mai sus, dar nu uitati ca fiecare are dreptul la o parere!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s