Trilogia Cranberry Inn de Beth Ehemann


Room for More (Cranberry Inn, #2)

Room for Just a Little Bit More (Cranberry Inn, #2.5)

Trilogia cuprinde volumele „Room for you”, „Room for more” si „Room for just a little bit more” si prezinta povestea dintre Brody si Kacie.

Ea este mama singura a doua fetite gemene, parasita de iubit cand copiii aveau aproape un an. Locuieste alaturi de mama ei la „Cranberry Inn” unde ajunge in mijlocul unei furtuni hocheistul profesionsit, Brody Murphy.

Intre ei incepe o poveste de iubire frumoasa, sincera pe care o descoperim de-a lungul celor 3 carti. Este o poveste fara complicatii majore daca la asta va asteptati cand auziti ca are 3 volume, insa prezinta relatia lor si pe oamenii din jur exact in ritmul si in modul in care se desfasoara totul in viata de zi cu zi. Nu e nimic fortat, totul vine de la sine cu bune si mai putin bune. Fiecare dintre ei se confrunta cu trecutul celuilalt si impreuna invata sa le faca fata.

Brody aproape ca poate fi considerat prea bun ca sa fie adevarat….din momentul in care se indragosteste de Kacie si de fetitele ei nu sta pe ganduri si face tot posibilul sa le arate acest lucru, sa aduca bucurie si zambete in vietile lor, sa le protejeze.

Cartile se refera la evolutia noastra, a oamenilor…se refera la faptul ca unii oameni invata sa isi asume responsabilitatile inerente vietii, altii in schimb fug mancand pamantul….Important e sa ne simtim bine in propria piele si sa ne bucuram de cei care ne stau alaturi la bine si la rau.

Cumva aceste carti imi aduc aminte de cartile din adolescenta pe care le citeam….de genul celor scrise de Barbara Cartland sau Barbara Taylor Bradford , ori mai nou de Nora Roberts s.a.

O trilogie frumoasa ce poate fi citita foarte repede 🙂

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s