Aha! Tamplarie simpla ori din lemn stratificat?


Cine foloseste tamplarie lemn stratificat?

Sa stiti ca am inceput sa ma documentez serios pentru mobila de birou.

L-am convins pe sotul meu sa transformam una dintre camerele de la parter in birou. Stiu ca el doreste sa aiba un birou separat asa ca nu mi se pare o problema. Casa este suficient de mare incat sa isi faca un birou la etaj, in zona living-ului, iar la parter sa folosim una dintre camere pe post de birou pentru mine si copii.

De ce asa?

E simplu:

  1. In felul acesta actele si materialele pentru firma le poate tine separat de ale noastre.
  2. In biroul nostru intentionez sa lipesc pe pereti hartile care asteapta de atatea luni (harta Romaniei, harta lumii) si, astfel, copiii vor putea sa se bucure de ele asa cum trebuie.

  3. Intentionez sa mut x box-ul in birou ca sa evit certurile dintre copii. Si asa nu am fost de acord sa fie pus in camera Dariei (e drept ca ea nu prea se joaca la el, insa se cearta cu Andrei care s-ar juca non-stop daca ar putea si o deranjeaza la ea in camera).

  4. In felul acesta nu ne certam in legatura cu mobilierul. Eu am unele idei legate de mobilier, sotul altele si in felul acesta fiecare va fi impacat cu sine insusi , dar si cu ceilalti 😀

 

  1. Cred ca sunt sanse mai mari sa terminam biroul de la parter anul acesta decat cel de la etaj pentru ca acolo e mai mult de lucru si, implicit, e vorba de mai multi bani ce ar trebui investiti.

Camera pe care vreau sa o transform in birou necesita sa fie re-zugravita, sa punem mocheta (am constatat ca e mai practic si mai util sa acoperim podeaua complet – nu le e frig a picioare copiilor indiferent de anotimp, se curata rapid cu aspiratorul), perdea si draperie.

Vreau sa mut biblioteca mare de carti de pe hol in birou, dar nu stiu inca daca e o idee buna…Aici mai stau inca pe ganduri.

Daca stau bine sa ma gandesc….poate e impropriu spus „birou” din moment ce e posibil ca biblioteca sa ramana pe holul principal. Mai mult ca sigur vom pune doar o canapea cu doua fotolii, o masuta pentru gustari. Pe perete mobilier de living cred ca va fi pus mai degraba astfel incat sa putem fixa un televizor, x box-ul, dvd player si receiverul tv. In plus, e musai sa avem unde sa asezam tonele de dvd-uri adunate in acesti ani.

Pe colt va fi un birou mare unde voi pune calculatorul si imprimanta.

Da….am impresia ca, pana la urma, camera va fi mai degraba una de joaca…..Parca vad ca aceea va fi camera de relaxare pana la urma 😛

Macar sa fie un singur lucru care ramane asa cum a fost stabilit: mobila sa fie din lemn stratificat 😀

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s