Runaway Heiress – Melody Anne (vol.6)


Acest volum este un pic atipic pentru ca are chiar multa actiune comparativ cu volumele anterioare. De asemenea, este sarit Austin Anderson si trecem direct la povestea surorii sale mai mici, Bree Anderson.

Runaway Heiress (Billionaire Bachelors, #6)00

Bree Anderson este satula de atitudinea hiperprotectiva a intregii familii Anderson si decide sa plece departe de ei, sa se angajeze si sa traiasca ca o persoana simpla, normala, ignorand scrisorile de amenintare ce venea in continuu la adresa familiei sale, dar mai ales la adresa ei.

Disperati ca exista cineva care doreste sa o raneasca grav pe Bree, barbatii familiei Anderson (nu este prima data cand autoarea arata ca barbatii familiei sunt genul de oameni hiper-protectivi cu cei iubiti si uniti cand e vorba de pericole) decid sa apeleze la Chad, prietenul lui Mark, sa devina body-guardul ei.

In timp ce relatia dintre cei doi incepe sa prinda contur, lucrurile se precipita: apare un grup de atacatori care nu se lasa cu una cu doua si o rapesc pe Bree.

Chad reuseste sa o gasesca, insa nu se poate afla cine este seful gruparii infractionale.

Apar si alte probleme: Bree intra in coma timp de 2 luni dupa ce a fost impuscata, intre timp se afla ca e insarcinata si tatal este Chad care intre timp s-a confruntat cu fratii ei mai mari.

As zice ca e o carte plina de actiune si, desi banuiam cine e in spatele atentatelor, cumva speram sa nu fie chiar asa ori obiectivele sa fie altele.

Bine ca se termina cu bine cum s-ar zice!

Lectura placuta!

 

Anunțuri

4 gânduri despre „Runaway Heiress – Melody Anne (vol.6)

  1. da,Iasmy
   chiar sunt interesante
   ,pe masura ce am citit mai multe carti din serie am descoperit si cum a evoluat autoarea….primele volume mi se par simpliste, insa progreseaza cu fiecare carte scrisa si actiunea devine tot mai complexa….e ca si cum autoarea devine tot mai increzatoare in propriile forte si reuseste sa transmita cititorilor tot mai mult

   Apreciază

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s