Janet (vol.4) – E.L.Todd


Janet este una dintre cele doua prietene bune ale Laylei pe care am cunoscut-o in volumul 3. Este este directorul de resurse umane la o firma de avocatura.

Scott este fratele Elisei si al lui Ethan si Kyle. Este avocat la o firma rivala.

In aceasta carte descoperim mai multe probleme care apar in viata de zi cu zi, insa tine mereu de noi sa gasim solutia sa iesim din ele.

Pe de o parte, o descoperim pe sora lui Janet, devenita alcoolica. Ea isi pierde fiul si sotul din acest motiv, insa, cu ajutorul fratilor ei, Janet si Tony, respectiv cu al lui Scott, intelege ce trebuie sa faca pentru a iesi din situatia in care se afla.

Pe de alta parte, intelegem ce inseamna hartuire sexuala si atitudine neprofesionala. Nemultumit ca Janet l-a respins, unul dintre avocatii firmei, Scott, vorbeste urat despre ea celorlalti barbati si totul se transforma intr-o experienta oribila. Nici macar seful lor nu i-a atitudine.

Este inca o carte aparent simpla, dar cu subiecte interesante puse frumos in valoare de autoare.

Observ ca autoarea pune tot mai mult accent pe valoarea femeii, pe independenta ei, puterea de a face fata problemelor inerente societatii in care traim. Ar fi bine sa reuseasca cat mai multe femei sa fie asa, sa lupte pentru drepturile lor, sa nu ramana totul doar in teorie.

De asemenea, constat ca seria este dedicata si barbatilor puternici (de altfel, denumirea seriei este Alpha deci e clar, nu?) care invata sa isi respecte partenerele, sa le aprecieze la justa valoare, dar sa le si protejeze de oamenii care le doresc raul.

Macar de ar fi asa in viata de zi cu zi!

Anunțuri

2 gânduri despre „Janet (vol.4) – E.L.Todd

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s