Scent of a mate (Sassy Mate Series; vol.1) – Milly Taiden


Azi incepe o serie de recenzii dedicate unei autoare cunoscute peste Ocean, dar absolut anonima la noi in tara: Milly Taiden.

Este prima data cand citesc ceva scris de ea. Am urmat recomandarea autoarelor Penelope Douglas si Samantha James si am inceput sa citesc aceste carti dedicate oamenilor-lupi si stilului lor de viata.

Atentie! Aceste carti sunt din categoria dedicata strict adultilor din cauza continutului.

Momentan am citit 5 carti din serie, dar banuiesc ca vor mai fi. Desi pot fi citite separat, ideal ar fi sa o faceti in ordine pentru ca, dincolo de povestea fiecarui volum in parte, exista o dilema/o problema de fond care persista in toata seria.

Sa vedem….Jordan este prietena cea mai buna a lui Ellie care face parte din familia Wolfe, tatal ei fiind Alpha haiteti, iar cei 4 frati mai mari sunt luptatori si viitorii conducatori. Jordan este considerata membru al familiei Wolfe inca de cand avea 13 ani si practic a fost crescuta de parintii lui Ellie.

Jordan este indragostita de Aric, fratele cel mai mare, viitor conducator Alpha al haitei.

Toate povestile de iubire dintre prietenele lui Ellie si fratii ei incep in urma cu mai multi ani, insa, in mod concret, incep din noaptea „mirosului” cand cele 4 fete au dorit sa faca un documentar despre lupi si modul de imperechere, iar cei 4 luptatori Wolfe le-au descoperit ascunse in padure (cu ajutorul nepretios al lui ….. Ellie!).

Substratul seriei consta in faptul ca lupul de care este indragostita Ellie, viitor conducator al altei haite, Caleb, duce o lupta crancena impotriva unchiului sau , actual lider al haitei respective, care innebunise si oferea femeile din familie luptatorilor-mercenari pe care ii angajase. Pentru ca familia Wolfe il sprijina pe Caleb, unchiul acestuia decide sa trimita mercenari sa ii atace….mai bine spus sa le atace pe femeile din familie!

Jordan este atacata prima de un grup de lupi dintr-o haita vecina care doreau ca Aric sa o aleaga pe fiica conducatorului acelei haite. Jordan se apara de aceasta lupoaica si o omoara. De aici izbucneste o alta problema….ea devine un fel de tinta pentru membrii respectivei haite (situatia se deruleaza de-a lungul seriei).

In paralel, Ellie si Jordan sunt atacate de mercenarii trimisi de unchiul lui Caleb.

In absolut toate volumele din serie apare o problema comuna: fetele (umane) nu au avut parte de familii iubitoare, dimpotriva, motiv pentru care au fost practic adoptate de familia Wolfe, dar ele au o problema de acomodare cu ideea unei familii, cu ideea de a accepta ca sunt iubite si respectate la nivel egal cu partenerii lor.

O serie frumoasa, interesanta, in care apar personaje din trecutul fetelor ce le ameninta viata si relatia cu persoana iubita.

Anunțuri

2 gânduri despre „Scent of a mate (Sassy Mate Series; vol.1) – Milly Taiden

  1. Hmmm… o serie cu varcolaci?
    Chiar nu am citit nimic pana acum de acest gen! Am vrut sa ma apuc de cartile lui Kelley Armstrong (dupa care s-a ecranizat „Bitten”), dar intotdeauna a intervenit altceva… 😀
    Iar ce spui tu aici… suna chiar bine! 😉

    Apreciază

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s