A Mate’s Bite (Sassie Mates Series; vol.2) – Milly Taiden


Acesta este al doilea volum al seriei dedicate oamenilor lupi si perechilor lor umane. Pe fundalul problemelor cu doua haite (cea condusa de unchiul lui Caleb, lupul de care este indragostita Ellie Wolfe, si cea din care facea parte lupoaica omorata in legitima aparare de Jordan), asistam la povestea de iubire dintre Karla si Nathan Wolfe.

Absolut toate prietenele lui Ellie sunt profesoare, in timp ce fratii ei au cluburi de noapte.

In fiecare dintre volumele seriei asistam la relatia minunata dintre viitoarele nurori si mama lupilor Wolfe care le adopta practic si are grija sa le ajute sa ii domoleasca pe baietii ei. Ea devine, de altfel, prietena fetelor si partenera lor de petreceri, cumparaturi, distractie, discutii etc.

La sfatul mamei sale, Nathan ii ofera Karlei posibilitatea de a vedea ca o considera partener egal in relatia lor. El o implica in activitatea clubului sau inclusiv prin rebranduirea acestuia. Cei doi urmeaza sa devina parintii unor tripleti (asa cum si Karla provine tot din tripleti). In acest volum asistam la relatia unica dintre Karla si fratele ei, Kel, dar descoperim si gravitatea faptelor surorii lor, Kass, ce este in stare, pentru bani, sa le puna in pericol pe fete.

Aceasta este o carte dedicata increderii in persoanele din jur, respectiv a increderii de sine, si capacitatii de a ierta si de a merge mai departe.

Anunțuri

2 gânduri despre „A Mate’s Bite (Sassie Mates Series; vol.2) – Milly Taiden

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s