The mate challenge (Sassy mates Series; vol.4) – Milly Taiden


Pana acum aveam impresia ca seria se refera strict la oameni-lupi si partenerele lor umane. Ei bine, m-am inselat! In acest volum apare si un clan de vampiri condusi de Aria.

Pe fundalul iubirii dintre Emma, prietena umana a lui Ellie, si Mason, fratele ei mai mare, descoperim ca unchiul lui Caleb incearca sa castige aliati printre vampiri ca sa distruga clanul Wolfe si pe Caleb, adevaratul lider al clanului Rahound.

Povestea aceasta este plina de actiune si descoperim ca exista vampiri care nu beau sange uman si isi potolesc foamea in alt mod.

Din cate stiu mai exista o singura povestioara (pe care nu am citit-o inca – Sassy in Diapers) in aceasta serie, dar banuiesc ca vor apare si alte volume pentru ca nu s-a incheiat inca nimic. Sigur va mai fi o poveste despre Aria, printesa vampir, si Trevan, omul lup a carui haita a fost distrusa de un clan de vampiri, respectiv o poveste despre Ellie si Caleb.

De asemenea, banuiesc ca va mai fi o poveste despre Jaxon, liderul unei haite de lupi care ii ajuta pe cei din clanul Wolfe in lupta impotriva lui Rocco Rahoud, si Letty, sora mai mica a lui Nicole.

Cand am inceput sa citesc acest gen de carti despre oameni lupi nu ma asteptam sa fie interesante, dar as zice ca merita sa ii largesti un pic orizontul cunoasterii, nu?

Anunțuri

Un gând despre „The mate challenge (Sassy mates Series; vol.4) – Milly Taiden

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s