Rogue (serie Real, vol.4) – Katy Evans


Imi place mult aceasta autoare pe care am descoperit-o recent.

Observ tot mai mult ca autoarele din SUA formeaza/scriu cartile in jurul unor melodii, iar play-listul se gaseste mereu in cartile lor.

Mai jos aveti play-listul postat chiar de autoare pe youtube.

Cartea aceasta este dedicata lui Melanie, prietena lui Brooke, si  lui Greyson.

Melanie este designer, mereu vesela si aparent optimista, care ascunde, insa, cateva secrete: 1) in primul rand, faptul ca nu se simte demna sa traiasca dupa ce sora ei geamana a murit la scurt timp dupa nastere, iar un rinichi de-al acestei a ajuns la Melanie; 2) are o datorie catre mafiotii care conduc circuitul de lupte Underground (a pariat pe lupta lui Remy cu Scorpion si a pierdut cand acesta a cedat totul ca sa o aduca in siguranta pe Nora, sora lui Brooke).

Intr-o seara il cunoaste pe Greyson si incep o relatie tumultoasa….care o face pe Melanie sa dispere, sa sufere, sa nu mai stie ce sa inteleaga din atatea disparatii ale partenerului sau….

Secretul lui Greyson?

El este Zero – recuperatorul celor de la Underground! Mai exact? Este fiul cel mare al mafiotului sef, cel care va mosteni totul daca accepta provocarea tatalui sau aflat pe moarte, cel care face tot posibilul sa afle unde este ascunsa mama sa pentru a parasi definitiv lumea mafiota….el este ucigasul fara nume! El este cel care trebuie sa recupereze banii de la Melanie!

Sa stiti ca aceasta carte este foarte intensa! Am trait la maxim fiecare moment, fiecare clipa si va spun sincer ca toata seria este minunata! Te intrebi mereu cand afla Melanie? oare poate Grey s ao apere de mafioti cu riscul propriei reputatii si al scopului pe care il are?

O fata indragostita de ideea de a avea un print descopera ca viata iti ofera opusul acestuia, iar inima ei nu se poate opune….mai ales cand el o protejeaza de mafiotii care ii doresc raul si care o ataca!

Din punctul meu de vedere, toata seria e frumoasa, insa raman la parerea ca primele 3 carti sunt cele mai bune.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s