I was here all along (The ugly sister)- Penny Blake


Asa cum v-am obisnuit incerc sa va aduc in vizor autoare de care nu ati auzit (poate) pana in acest moment.

Din intamplare, am descoperit aceasta autoare.

„I was here all along” se mai gaseste si sub denumirea de „The Ugly Sister” este primul volum dedicat celor doua surori care nu seamana nici din punct de vedere fizic, nici din punct de vedere psihic.

Ember este sora mai mica, cea care e grasa, care nu e bagata in seama de nimeni din familie.April este frumoasa familiei, nestatornica, dar buna la suflet.

Initial, credeam ca acest volum este de sine statator si am inceput sa il citesc mai mult din curiozitate. Va spun de la inceput ca nu se incheie si ca trebuie citit si urmatorul volum….care inca nu a aparut sau cel putin nu l-am gasit eu pana acum 😦

In fine, sa revenim…

Cartea este dedicata transformarii fizice a lui Ember.

Initial, o femei grasa, parasita la altar (tehnic vorbind a fost parasita imediat dupa ce s-a oficiat casatoria), ea decide sa inceapa sa tina o dieta si se inscrie la o sala de sport.

Cu un stil aparte, amuzant, autoarea descrie primele incercari nereusite ale lui Ember de a practica yoga (aici e o parte unde razi cu lacrimi) si de a testa aparatele de la o sala de sport.

Cu ajutorul lui Rio Justice, un antrenor personal de la sala de sport, Ember reuseste sa slabeasca de la masura 18 la masura 8. In timp, intre cei doi incepe si o relatie amoroasa, desi Rio o prevenise ca el e distrus si ca nu „practica” relatii!

Drew, iubitul lui April, devine prietenul ei cel mai bun si incep sa alerge impreuna dimineata, sa isi faca unul altuia confidente…..

Din pacate, finalul acestui volum este ….in aer!

Ember se desparte de Rio care ii distruge inima! April il inseala pe Drew, dar e nesigura daca e corect ce a facut (de obicei, trece din „floare in floare”, dar acum Ember a intervenit si incearca sa ii bage mintile in cap)! Drew este cel care o consoleaza pe Ember si are grija de ea cand e distrusa…..

Cartea se incheie cand, dupa cateva zile in care Drew are grija de Ember, apare intrebarea……”unde e sora ta? de ce lipseste de atatea zile?”

Oh…..sper sa apara curand al doilea volum pentru ca mi-a placut mult stilul autoarei si v-o recomand si voua!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s