One night of scandal (vol.2, serie After hours) – Elle Kennedy


Al doilea volum din serie mi-a atras atentia mai mult decat primul unde mai degraba era vorba strict despre pasiune, incapatanare si idei…..

In acest volum descoperim ce inseamna onoarea. Reed este indragostit de iubita lui AJ  (cei doi sunt parteneri alaturi de Gage la clubul Sin), Darcy, insa incearca sa nu lase sa se vada acest lucru. Cand AJ si Darcy decid sa se desparta, Reed cedeaza tentatiei si incepe o relatie cu tanara profesoara.

Spuneam ca exista ceva ce mi-a atras atentia la aceasta carte …..de fapt, sunt doua lucruri care imi plac mult.

Primul lucru, la scoala au decis sa organizeze cursuri de auto-aparare gratuite pentru copii. Acest lucru mi se pare nemaipomenit. Mi-ar place sa aflu ca se organizeaza asa ceva si in scolile din Romania, dar nu stiu daca exista voluntari care sa isi sacrifice din timpul personal ca sa invete copiii sa se apere si sa nu ceara bani pentru acest lucru. Ar fi ideal, nu?

In carte, Reed este cel care sustine acest curs in locul lui AJ, la scoala unde preda Darcy.

Al doilea lucru care imi place enorm si, din pacate, la noi in tara nu exista acest program: Big Brother. Adulti care se inscriu in acest program de voluntariat si isi petrec o zi din saptamana alaturi de un copil orfan de tata cu scopul de a-i oferi un sprijin, o indrumare, o relatie speciala … sa existe o figura paterna in vietile acestor copii.

Legat de voluntariat, dar referitor la diverse cursuri/after-schools, stiu ca exista in Bucuresti adolescenti, dar si adulti implicati in centrele speciale din zonele mai sarace. Presupun ca exista si in tara asa ceva, dar nu se prea vorbeste despre ele. Pacat! De astfel de lucruri ar trebui sa vorbim mai des si cu drag, nu neaparat despre pitipoance si ultimul ragnet in materie de moda etc.

In carte, Reed se inscrie in programul Big Brother special pentru un baietel pe care l-a cunoscut la cursul de auto-aparare.

Revenind la carte (scuze paranteza imensa)…..spuneam ca este vorba de onoare….Reed discuta intai cu AJ despre relatia/posibila relatie cu Darcy pentru ca, pentru el, prietenia este mai presus de orice, chiar si de iubirea pe care o simte pentru ea.

Acest lucru mi se pare frumos. Cati oameni mai pun astazi accent pe prietenie, onoare si respect?

Sa zicem ca aceasta carte mi-a placut mai mult decat primul volum. 😉

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s