Tamed by the billionaire (vol.1) – Judy Angelo


Aceasta este o serie lunnggaaaaa……(daca nu ma insel sunt 15 ori 16 carti, dar care se pot citi separat, fara probleme) scrisa cu aproximatie in stilul cunoscutei autoare Barbara Cartland: povesti simplute, final ultra-mega romantic, totul e roz si frumos, luminat in vietile personajelor, iar personajele negative se caiesc etc 😛

Cum am zis…in stilul Barbarei Cartland…..

Sa vedem….acest volum se refera la o „fetita” de bani gata, ultra rasfatata, care este supusa unui tratament pentru…..adulti! Scuze, dar nu pot sa ma exprim altfel!

Tatal ei isi da seama ca a gresit enorm rasfatand-o si permitandu-i sa faca orice doreste asa ca apeleaza la un partener de afaceri, Roman, care sa o ia sub aripa lui pe Serena si sa o invete ce inseamna sa lucrezi in fiecare departament din firma, pentru a o ajuta sa inteleaga mersul lucrurilor mai ales ca ea era mostenitoarea familiei.

Si uite asa…..Roman incearca si, mai ales, reuseste sa o „stapaneasca” pe Serena cea rasfatata si egoista, invatand-o sa ii respecte pe ceilalti si sa isi asume rolul de….adult!

O carte simpluta care se incheie….evident cu …bine!!!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s