Billionaire’s island bride (vol.3) – Judy Angelo


Cred ca, pana acum, aceasta carte este de departe pe stilul fantezist, roz, luminat al autoarei Barbara Cartland. Asa de ….frumos….se aseaza lucrurile intre personaje, iar marea drama si marele secret al lui Erin este asa de……incat …..serios! Parca ar fi vorba de un basm……

In fine, sa vedem despre ce este vorba…..

Erin este orfana, crescuta in asa numitele „foster house” pana la 18 ani cand a inceput sa lucreze si sa se intretina singura. Ultima data fusese in casa unei familii ultra bogate a carei fiica era de aceeasi varsta cu Erin si care era ultra rasfatata, nesimtita, aroganta si egoista care o….santajeaza pe „eroina” noastra cu marele secret bine ascuns si rusinos …..

Dare este ultra bogat, un om de afaceri versat care decide ca Erin este la fel ca orice femei dornica sa puna mana pe cineva cu bani si astfel o si trateaza.

In urma relatiei lor, Erin ramane insarcinata….Dupa n luni, Dare decide sa o caute pe Erin taman cand ea incepe sa lucreze la un restaurant si taman cand isi da ea seama ca e …..insarcinata! Ati ghicit!

Evident, greutatile lui Erin nu dureaza decat 2-3 zile pana apare Dare care o ia de …..sotie!!! Si…..o duce pe insula lui!!!

YUPIIEE!!

Mda…..cum ziceam……basm! poveste de adormit copiii!!!

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s