All broke down (vol.2, serie The Rusk University) – Cora Carmack


Seria aceasta este dedicata jucatorilor de fotbal american de la Rusk University si prietenilor lor. Despre primul volum din serie am scris aici.

Desi cartile pot fi citite separat, sfatul meu este sa le cititi in serie pentru ca sunt personaje, evenimente care apar in primul volum si va ajuta sa intelegeti mai bine psihologia personajelor din acest volum. Pentru fanii acestei serii, va anunt ca pe 12 mai 2015 a aparut al treilea volum si se anunta foarte interesant avandu-l in centru pe Torres 😉

Referitor la acest volum, va spun doar ca merita citit. Este o carte care te pune mult pe ganduri, te face sa te cutremuri….

All Broke Down (Rusk University, #2)20

Asa cum ne-a obisnuit, autoarea nu scrie doar despre personajele principale, ci creeaza o adevarata pleiada de prieteni in jurul acestora.

Pe scurt….

Dylan este obisnuita sa intre in tot felul de activitati incercand sa „repare” lucrurile, oamenii…..Parerea mea este ca e mai degraba un fel de tipat de ajutor din partea ei pentru ca se simte invizibila in lumea bogata si puternica in care se invart parintii ei, nu primeste suficienta atentie si incearca sa isi creeze singura „valurile” necesare. Nu e genul de fetita de bani gata, rasfatata, dimpotriva as zice. Dar are si ea problemele ei care par imense si greu de trecut….

Silas…il cunoasteti deja din primul volum…era prieten cu Levi, fostul prieten al lui Dallas (fiica antrenorului si iubita lui Carson…..L-a sprijinit, l-a ajutat in toate nebuniile acestuia pana cand a inteles ca a gresit si acum incearca sa arate ca e de partea lui Carson….dupa o bataie cu Levi, ajunge in inchisoare unde o cunoaste pe Dylan care fusese inchisa pentru un protest impotriva primariei si uite asa lumile lor se schimba…..Si el are proprii demoni cu care lupta din greu, frate la inchisoare, mama care i-a parasit de cate ori a avut chef…

Povestea din carte nu se refera strict la cei doi….ci la diferentele de cultura, de educatie, la sentimentele si relatiile copii-parinti, la increderea in prieteni …..

Sincer, mi-a parut enorm de rau pentru Stella….si m-a cutremurat rau de tot ce s-a intamplat cu ea…Spre finalul cartii apar cateva idei despre faptul ca isi va reveni si ca lupta sa mearga mai departe dupa ceea ce i-a facut Carter!

Mai ca iti vine sa iti inchizi fetele in casa cand te gandesti ce se poate intampla cand i se pune pata unui nebun….

Asa cum am zis, o carte ce merita citita ….te pune pe ganduri ….. trista, dar merita!

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s