Stepbrother fixation – Kat Jackson


O carte putin trista cu intoarceri de situatii destule, dar care e foarte interesanta.

Madison a fost crescuta de mama ei intr-un mod aparte sa zicem sa ne exprimam frumos: fara iubire, mereu criticata si umilita, tinuta sub presiune de mica. Incet-incet a invatat sa supravietuiasca, sa se bazeze doar pe ea insasi.

Preston, baiatul de bani gata care aparent are de toate, dar, in realitate, nu are parte de iubire, a aparut pe lume doar ca sa fie mostenitorul imperiului, tinut sub control permanent de un tata cu idei morale inexistente.

Se zice ca „cine se aseamana, se aduna” si se pare ca mama lui Madison si tatal lui Preston se merita unul pe celalalt. In plus, apare si sugestia ca mama lui Prestona a suferit un accident ciudat imediat dupa divort si dupa ce tatal obtinuse custodia completa a mostenitorului.

Recunosc faptul ca am avut o banuiala cine e amanta tatalui lui Preston, dar nu ma asteptam ca finalul cartii sa fie asa …..puternic!

Cred ca aceasta carte, mai degraba acest subiect ar fi meritat sa fie mai bine si mai mult dezbatut pentru a arata mai clar modul in care personajele evolueaza, gandurile lor si motivatiile din spatele actiunilor.

Mi-a placut, desi epilogul pare rupt dintr-un basm 😛

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s