Wild (vol.1 , serie Whispering Cove) – Mackenzie McKade


Este prima data cand citesc o serie scrisa de mai multe autoare: Mackenzie McKade, Cathryn Fox si Nikki Duncan. Seria are 6 carti si, asa cum banuiesc ca ati ghicit deja, fiecare autoare a scris cate 2 carti.

Ceea ce imi place mult este faptul ca nu iti dai seama ca sunt autoare diferite. Actiunea este continua, personajele si unele fapte/idei se regasesc in fiecare volum ceea ce arata ca cele 3 autoare au colaborat intens si au coroborat scrisul pentru a iesi o serie uniforma.

Primul volum mi se pare important pentru ca ii descoperim pe cei 3 bunici care isi doresc sa isi determine nepoatele/nepotii sa se intoarca acasa in Whispering Cove, un orasel-port care se bazeaza pe turism si pescuit pentru a supravietui. Cei 3 batrani pun la cale tot felul de nazbatii pentru a-i pacali pe cei tineri sa se regaseasca, sa se impace si sa ramana in oraselul natal.

Andrea si Brody s-au despartit in urma cu 10 ani cand ea a decis sa paraseasca definitiv orasul dupa moartea tragica a parintilor sai intr-un accident cu barca, pe ocean. Ceea ce nimeni nu stia era ca ea se auto-invinovatea pentru tot ce s-a intamplat si de aceea nu isi dorea sa mai simta nimic.

Imi place enorm modul in care autoarea reuseste sa redea emotiile, trairile personajelor, drama sufleteasca. Aproape ca simti ca te afli in acelasi loc cu Andrea si Brody, ca esti parte din problemele lor.

Partea care nu imi place este exagerarea anumitor stari, explicarea prea larga a anumitor probleme, reluarea acestor explicatii…..aproape ca ai senzatia ca autoarea avea nevoie sa „umple” un anumit numar de pagini si atunci a folosit un artificiu.

Per ansamblu, cartea este foarte emotionanta cu multe scene romantice, se citeste foarte repede si e perfecta daca vrei sa iti ocupi o dupa-amiaza cu ceva ……simplu, placut si….usor.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s