The Dare (vol.3, serie The Bet) – Rachel van Dyken


Excelenta serie! Toate cele 3 carti sunt extrem de amuzante. De fapt, razi cu lacrimi. Razi de te dor falcile. Nu stii daca sa o strangi de gat pe bunica Nadine, sa chemi politia ori pe cineva de la o casa de nebuni ori sa te bucuri ca totul se termina cu bine tocmai din cauza schemelor nebunesti ale unei batrane de 86 de ani.

In acest volum ii reintalnim pe Beth (sora lui Char) si pe Jace, tanarul senator prieten cu Travis. Se pare ca bunica Nadine pusese la cale totul cu mult inainte de a le face cunostinta celor doi asa ca ….nimic nu ne mai surprinde, nici macar faptul ca bunica Nadine ajunge sa fie interogata de FBI cand dispare senatorul si nu mai este gasit timp de 3 zile.

Asa cum ne-a obisnuit, autoarea ne prezinta intr-un mod amuzant cum reuseste bunica de 86 de ani sa manipuleze pe cei tineri pentru a-i determina sa treaca peste traumele tineretii, pentru a-i invata sa accepte viata asa cum e si pentru a-i impinge un pic spre……orice inseamna sa respiri, sa te bucuri de ceea ce te inconjoara, de iubire.

Daca in primele doua volume, apar diverse idei si se schimba scenariul cand nu te astepti….in acest volum se schimba si „autorul” moral al actiunilor, apar si povesti din trecut care ne ajuta sa ii intelegem mai bine pe Beth si Jace, cum s-au cunoscut, cum li s-au schimbat vietile dupa prima lor intalnire de la 16 ani……

Excelent modul in care autoarea ne arata pas cu pas cum reuseste Jace sa devina/redevina ceea ce a fost si cum ar fi trebuit sa fie.

Mi-a placut enorm aceasta serie si v-o recomand cu mult drag!

Anunțuri

2 gânduri despre „The Dare (vol.3, serie The Bet) – Rachel van Dyken

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s