Sweet seduction (vol.6) – Judy Angelo


Inca o carte din seria celor scrise de Judy Angelo. Asa cum am mai spus cartile pot fi citite separat,deci nu va faceti griji daca sariti un volum sau mai multe.

„Sweet seduction” trateaza doua probleme distincte: vaduvul care se simte vinovat de moartea sotiei, respectiv fata parasita la altar pentru ca nu era „suficient” de buna.

Doua subiecte foarte interesante, excelent explicat si argumentat primul din ele. Jake este un scriitor celebru care tine mult la viata lui privata si nu doreste sa fie recunoscut de nimeni. El se retrage intr-o localitate obscura din zona Niagara Falls pentru a incerca sa depaseasca vidul care il opreste sa scrie alt roman. Ramas vaduv in urma cu 3 ani, Jake inca se simte vinovat pentru moartea sotiei sale intru-cat el se afla la volan cand s-a intamplat accidentul, iar cei doi tocmai se certau in momentul impactului.

Samantha este o tanara cu multe abilitati. Ea se pricepe sa repare obiectele sanitare din casa, dar si la decoratiuni interioare. Prima  „inclinatie” l-a determinat pe logodnicul ei sa o paraseasca chiar inainte de nunta pentru o….avocata. Este de inteles asadar ca fata se simte frustrata si complet sub nivelul celorlalti.

Si totusi….intre cei doi apare acea scanteie…….

Cartea este simpla, apar si doua intrigi care sunt rapid rezolvate cu o discutie clara. Imi place modul in care este prezentat primul subiect, cel al vaduvului care se simte vinovat. Este excelent prezentata starea de spirit a acestuia. Partea referitoare la Sam nu mi se pare asa de bine dezvoltata, dar in fine……este totusi o carte simplista, gen Barbara Cartland asa ca nu putem avea multe pretentii.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s