Taming the bachelor (vol.1, serie The Morreti Novels) – M.J.Carnal


Incepand de astazi va invit sa descoperim impreuna o noua serie (formata din 5 volume – cel putin atatea am descoperit eu) scrisa de M.J.Carnal.

 

Este pentru a doua oara cand citesc o serie ale carei volume au continuitate. Cartile pot fi citite separat daca vreti neaparat, insa ideal ar fi sa le luati in ordine pentru ca toate cele 5 volume reprezinta o actiune, o ….poveste care cuprinde mai multe povesti ca sa ma exprim un pic….altfel.

Este adevarat ca fiecare volum prezinta cate o poveste de iubire, insa cartile sunt corelate, actiunile sunt intrepatrunse.

In primul volum descoperim grupul de prieteni denumit The Morreti Brothers: Mark, Ryan, Caleb, Rich, ….dar apar si alte personaje care influenteaza actiunile din celelalte carti Steve, Kevin, Amber etc

Sa vedem…..in primul volum personajele noastre participa la o petrecere / vacanta in grup inainte de nunta lui Molly (sora lui Mark) cu Rich. Cu aceasta „ocazie” Mark, burlacul convins, se indragosteste de Sophie, cea mai buna prietena a lui Molly.

Cartile nu sunt standard: nu exista genul acela de actiune unde cele doua personaje se invart in unul in jurul celuilalt si abia la final sunt impreuna! Nu!

In toate cele 5 volume, traiesti momentele alaturi de personaje exact cum se intampla in viata de zi cu zi, cu bune si cu rele.

Este prima data cand citesc ceva scris de aceasta autoare, insa recunosc faptul ca are talent. Reuseste sa te faca sa razi, sa plangi, sa te intrebi daca se mai intampla ceva….dar mai presus de orice….te face sa iti doresti sa ai astfel de prieteni apropiati mai mult decat familia.

Mi-a placut enorm modul in care a reusit sa transpuna durerea lui Caleb, indragostit de Sophie, sa ne faca sa simtim uimirea lui Mark cand isi da seama ce inseamna iubirea, sa ne framantam mainile intrebandu-ne daca Mark o va ierta pe Sophie pentru ca l-a crezut pe Caleb….

In fiecare volum, autoarea intercaleaza si actiuni ce vor apare in urmatoarele carti, este vorba de punctele determinante ale celorlalte volume din serie.

Foarte interesant primul volum, iar urmatoarele sunt si mai intense si mai dramatice.

Anunțuri

4 gânduri despre „Taming the bachelor (vol.1, serie The Morreti Novels) – M.J.Carnal

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s