Taming the Boy Next Door ( vol.3, serie The Morreti Brothers) – M.J.Carnal


Al treilea volum din serie continua cu povestea dintre Caleb (cel macinat de vina pentru povestea aproape distrusa dintre Sophie si Mark, pentru implicarea fara voia sa in problemele dintre Layla si Ryan, pentru accidentul facut de Mark din cauza supararii dintre ei) si Jena, doctorita care intra in grupul de prieteni o data cu operarea lui Mark si cu ingrijirea lui Ryan.

Aceasta carte aduce in atentie o problema destul de urata care, netratata la timp si in mod corespunzator, duce la traume si mai mari. Jena a fost violata cand era adolescenta, insa atitudinea parintilor ei a fost extrem de dureroasa si a dus la distrugerea interioara a fetei: au decis sa o trimita departe, la unchiul si matusa ei, pentru a scapa de…..”rusine”! Astfel de parinti merita o pedeapsa drastica….nici nu ii poti numi „parinti”.

Desi, in aparenta, Jena nu sufera de nimic dupa 10 ani, o simpla actiune din partea lui Caleb duce la distrugerea echilibrului fragil al fetei si la fuga ei in alt oras. Kevin, prietenul lui Ryan, cel care i-a salvat viata donandu-i maduva, este persoana care o ajuta sa treaca peste trauma prezentandu-i un medic.  Si Kevin a avut de trecut peste o trauma in urma cu 5 ani cand sora lui a fost violata de 3 barbati, apoi a ramas insarcinata din cauza asta si a decis sa se sinucida de durere si frica.

Autoarea reuseste sa ne faca sa simtim cat de mult sufera si Caleb pentru ca a pierdut-o pe Jena. Dupa saptamani intregi in care incearca sa ia legatura cu ea…..scrisoarea de adio pe care i-o trimite este…..extrem de dureroasa….

Asa cum am spus….aceasta serie de carti este emotionanta, romantica, frumoasa….ne prezinta viata asa cum e ea…..

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s