Taming Casanova (vol.4, serie Morreti Brothers) – M.J.Carnal


Daca am crezut ca al doilea volum a fost cel mai dureros si emotionant, sa stiti ca m-am inselat. Al patrulea volum te face sa plangi si sa te intrebi daca Kevin va trai sau nu.

Pe Kevin il cunoastem deja. El este coleg cu Ryan, prieten cu tot grupul Morreti. El este cel care i-a salvat viata lui Ryan dandu-i maduva pentru a-l ajuta sa se refaca si sa lupte impotriva cancerului. Este Casanova al grupului, adept al cuplarii cu doua femei in acelasi timp.

Ea?

Ea este Andi, sora lui Caleb, viitoare doctorita, colega cu Jena. Desi simte ca se indragosteste de Kevin, refuza sa ii faca jocurile ori sa cedeze in fata vorbelor lui amuzante si jucause.

Ce se intampla?

Kevin sufera un infarct si Andi se trezeste la realitate. Atata vreme l-a respins fara a intelege ca il iubeste mai mult decat viata.

Pentru tot grupul de prieteni este greu sa treaca peste saptamanile in care Kevin se afla in spital si nu isi revine, nu respira fara aparate determinand medicii sa sustina renuntarea la tot pentru ca nu exista speranta.

Am plans enorm la acest volum, dar va spun sincer ca merita citit si inteles…..O lectie de viata este reprezentata de aceste carti din serie care prezinta viata asa cum e ea, cu bune si cu rele, cu speranta si distrugere, cu iubire si prietenie, cu tradare si fuga…..

Va recomand seria pentru ca este pur si simplu nemaipomenita!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s