Intalnirea cu Viata (Cecelia Ahern)


Una dintre autoarele mele preferate este Cecelia Ahern. Despre ea se stie deja ca s-a lansat o data cu romanul ecranizat „P.s. I love you”, insa multi nu stiu este ca fiecare carte scrisa si publicata de autoarea irlandeza a dus la recunoasterea internationala drept best-seller si la primirea mai multor premii pentru creativitatea de care da dovada.

Intalnirea cu viata” este una dintre acele carti care te duce dincolo de limita realitatii catre o zona unde imaginatia ne ajuta sa gasim drumul vietii potrivit pentru fiecare din noi.

<strong>ÎNTÂLNIRE CU VIAŢA</strong>

 

Cand incepi sa citesti cartea, apar si unele idei despre cine este barbatul amarat, urat mirositor care se intalneste cu Lucy (personajul feminin principal). Imaginatia cititorului este cea care determina crearea anumitor scenarii …..dar continutul cartii este complet neasteptat.

Lucy, fata bogata care se razvrateste impotriva ideilor si principiilor familiei sale, duce o existenta … duala sa zicem….Pentru ceilalti, ea este exact ce pare: o fitoasa care si-a parasit iubitul perfect, a demisionat dintr-o pozitie buna pentru ca nu era de acord cu actiunile firmei respective…..Fiecare are o parere despre ea….nimeni nu stie adevarul: este complet nefericita! minte ca sa pastreze anumite aparente! adevarul este complet opus aparentelor!

Pe masura ce „Viata” o determina sa infrunte problemele/oamenii care o inconjoara, asistam la mai multe schimbari….barbatul nu mai arata ca vai de el, incepe sa se imbrace mult mai bine, este increzator in el insusi, are energie, este optimist…..cam tot asa cum incepe si Lucy sa fie…..

Ca o explicatie…..as vrea tare mult sa va spun despre ce este vorba, dar nu vreau sa stric efectul cartii 😀

Pot zice ca toti ne-am dori sa ne intalnim cu „Viata”!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s