Cartea viitorului (Cecelia Ahern)


Sa stiti ca aceasta este una dintre cartile pe care le pastrez cu drag pentru a fi citite de copiii mei cand vor mai creste un pic. De ce? Pentru ca imi place enorm subiectul si, mai ales, pentru ca reprezinta taman o lectie de viata daca vreti.

tn1_cartea_viitorului

Cartea viitorului‘ prezinta povestea unei fete bogate, ultra rasfatata care ramane orfana de tata si este trimisa sa stea cu mama ei deprimata si bolnava. Ele locuiesc cu cel pe care ea il considera unchiul ei. Pana aici totul pare simplu, nu?

Ei bine…..de aici devine povestea interesanta….Tamara primeste o carte…o carte pe ale carei pagini apare scris ce urmeaza sa se intample a doua zi….

Ceea ce imi place enorm la aceasta carte este tocmai faptul ca personajul (si practic si noi cititorii) invata sa isi analizeze mai bine actiunile, vorbele, faptele pentru ca incepe sa inteleaga care sunt urmarile acestora….

Cu ajutorul acestei carti, Tamara descopera un adevarat mister ce troneaza in jurul familiei, reuseste sa salveze viata mamei sale si sa schimbe destinul celor din jur…sa zicem doar ca…dupa multi ani, unii isi primesc rasplata….Dupa fapta si rasplata!

Imi place modul in care autoarea reuseste sa ne arate cum se schimba Tamara…dintr-o fata razgaiata si mofturoasa devine o fata cu capul pe umeri, responsabila….

Sper sa va placa si voua aceasta carte!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s