Sandra Marton – The Billionaires’ Brides Bundle


O serie de 3 carti care pot fi citite si separat, dar care se gaseste pe amazon ca set. Cartile aduc in atentie aventurile romantice a trei oameni de afaceri: The Italian Prince’s Pregnant Bride; The Greek Prince’s Chosen Wife; The Spanish Prince’s Virgin Bride.

Pentru ca sunt carti dintr-o anumita categorie, carti scurte care trateaza casatoria intr-un mod foarte romantat si arogant, am hotarat sa le prezint impreuna.

Fiecare dintre cei trei barbati considera ca femeile aduc doar placere, in niciun caz nu iau in calcul casatoria.

Daca unul dintre ei isi doreste un copil, dar crede ca nu il poate avea, altul isi alege o sotie care sa se potriveasca standardelor sale, iar al treilea este la punctul in care femeile sunt doar o unealta (daca intelegeti ce vreau sa spun)…..Ce au in comun dincolo de conturile mari din banci, renumele international pe plan financiar si faima de playboys?

Ei bine, asa cum presupun ca banuiti….toti trei se cred superiori femeilor, considera ca sunt impliniti pe plan sufletesc fara o femei anume alaturi, ca toate femeile sunt la fel etc…..

Da, stiu….prostii!!! Cam asa gandesc si unele femei, dar in fine….asta e alta discutie…

Sa zicem doar ca aceste trei carticele sunt amuzante, rapid de citit intr-o seara rece de toamna. Alt motiv nu am sa vi le recomand,dar cred ca e suficient daca va simtiti tentate sa le cititi 😀

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s