Mail Order Bride – Charlotte’s Summer (Clean Sweet Western Cowboy Romance, vol.1)


In urma cu cateva secole, viata era diferita si oamenii invatau sa lupte pentru drepturile lor. Mai degraba, invatau sa lupte pentru fericire.

Desi pare ciudat in ziua de azi, a existat o vreme cand barbatii americani comandau mirese prin….posta! Cei doi se cunosteau prin intermediul unor scrisori de prezentare si hotarau daca vor sa se casatoareasca sau nu.

Charlotte urmeaza sa implineasca 18 ani si intelege rapid ca trebuie sa isi ia destinul in maini altfel ajunge casatorita cu oribilul domn Graynger, cel care conducea, de fapt, orfelinatul unde crescuse fata.

Cu ajutorul prietenei sale, Beth, si al domnisoarei Belle, cea care a crescut-o, reuseste sa descopere scrisoarea unui domn care dorea sa se casatoreasca.

Desi o carte simplista si pe alocuri te face sa te intrebi cum de dovedeste Thomas ca e asa empatic si o intelege atat de bine, cum de reuseste sa ia decizii astfel incat sa o ajute sa se adapteze mai bine la noua viata de familie si la oamenii care o inconjoara….ei bine, autoarea reuseste sa ne convinga ca Charlotte ia deciziile potrivite si ca sentimentele ei ajung si la inima cititorului.

Mi-a placut cartea, frumos scrisa, fara exagerari, cu legaturi logice intre actiuni si sentimente.

Poate ca ar fi fost si mai interesanta daca aparea si infamul domn Graynger in oraselul unde a fugit Charllote, insa nu e rau deloc.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s