Sa imi vars of-ul


De cateva zile ploua de nu se mai opreste.

Totul este inundat.

Strazile sunt pline de apa, trotuarele la fel.

Pietonii nu mai au pe unde sa traverseze,  nici sa mearga pe trotuar nu se poate pe anumite portiuni.

Masinile aleg de multe ori banda a doua pentru ca prima banda este inundata si e pericol de acquaplanare, sa nu mai zic de a face o baie fortata pietonilor care trec pe acolo.

La noi s-a inundat si drumul de servitute.

Este apa multa, norocul nostru este ca 1) avem garajul facut inca din vara asa ca urcatul/coboratul din masina se face in ce ritm au chef copiii; 2) avem facuta scurgerea spre fosa asa ca nu e inundata curtea (spre deosebire de primii 2 ani cand ne-am mutat aici si aproape ca inotam in curte ca sa ajungem la masina).

Sa va spun ceva si mai rau decat primele randuri din articol ?!?

Vecinul nostru scump si drag vine pe acasa de 2-3 ori pe zi (ei nu mai stau aici decat in week-end ori cand au chef sa bea si sa petreaca o noapte intreaga afara, in curte – da, indiferent de temperatura!). Ce idee geniala a avut ca sa se razbune ca am ales sa cumparam aceasta casa si nu casa lui?!?

Simplu: inchide poarta de acces la drumul de servitute!

Adica…..daca vrei sa iesi cu masina, mergi cativa m pana la poarta, te dai jos in ditamai lacul, te uzi bine la picioare daca nu ai cizme de cauciuc, te uda si ploaia, te bate si vantul care a inceput sa isi spuna cuvantul……deschizi poarta (sa nu zic altceva…a dat peste cap poarta si se deschide mai greu pentru ca o tarasti putin acum)….te urci inapoi in masina…ajungi la drumul national unde apa s-a dus pana la a doua banda….

Azi dimineata am deschis poarta in conditiile descrise mai sus…la pranz la fel….abia astept sa vina zilele libere ca sa se ude singur coborand din masina … eu nu intentionez sa plec de acasa decat la workshopul unde i-am inscris pe copii, in rest…..acasa, la caldurica, odihna si joaca cu cei mici…

Am zis ca e musai sa nu ne certam, dar vad ca o cauta cu lumanarea. As fi zis ca sotia lui e mai cu capul pe umeri, dar am constatat ca e la fel ca el. Pacat ….au doua fetite si e mare pacat sa le creasca in acest mod….

In fine….cum se spune….fiecare pasare pe limba ei piere si razbunarea e arma prostului. Ma bucur ca se uda si el daca tot insista sa inchida poarta. Cand vor mai veni sa il caute oamenii carora le-a dat teapa si le-a luat banii fara sa le livreze termopanele respective, sa vedem cum va fi si cine va dori sa intre mai repede in curte inainte sa fie prins si batut cum a patit acum un an de Craciun!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s