His Christmas Present – Serenity Woods


Este prima data cand citesc ceva scris de aceasta autoare.

Sa zicem ca stilul e interesant…a incercat sa prezinte totul pe doua planuri: prezent (el descopera nu numai ca a fost dat la o parte de la mostenirea familiei, dar o aventura din urma cu un an s-a soldat cu un baietel dolofan) si trecut (aflam cum s-au reintalnit cele doua personaje dupa ce 10 ani si cum s-a desfasurat aventura de-o noapte care le-a schimbat vietile).

Sa zicem ca nu denota asa multa experienta ca autoare ori nu mi-a placut mie prea mult. Stilul e corect, perfect articulate frazele, personajele bine descrise, inclusiv sentimentele lor si vietile profesionale. Insa legatura dintre fapte si vorbe, dintre sentimentele personajelor, dintre trecut si prezent parca nu exista…..Adica ai impresia ca lipseste ceva….

Inteleg ca autoare a dorit ca actiunea sa se desfasoare in 2-3 zile, iar trecutul sa fie evocat ca o completare pentru ca cititorul sa inteleaga ce se intampla, dar…..ramai cu sentimentul ca lipseste ceva, ca au fost scoase niste pagini care umpleau, completau totul…Uneori autorii exagereaza cu descrierile, alteori scot prea mult si prefera frazele care prezinta mai degraba actiunea, faptele….Si de aici apare sentimentul ca o carte nu e consistenta.

 

 

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s