The Marriage Merger – Jennifer Probst (vol.4)


Ultima carte din serie prezinta povestea Jullietei Conte si a lui Sawyer Wells.

Ea are o personalitate puternica. Conduce filiala europeana a firmei familiei Conte. Inca de cand era copil, a fost mana dreapta a tatalui sau, cea care a dorit sa ii urmeze pasii. De aici apare si o problema majora pentru tanara femeie : nu stie ce inseamna sa se relaxeze si sa se bucure de viata.

El are un trecut dureros care l-a marcat permanent. Si-a creat o noua personalitate, dar fantomele trecutului il bantuie si il tin captiv in continuare.

Ea este sora lui Michael si a Carinei, cumnata lui Max, prietenul lui Sawyer.

El intentioneaza sa se lanseze pe cont propriu dupa ce a fost cunoscut in intreaga lume pentru stilul lui de a conduce lanturi hoteliere.

Se plac, negociaza un contract puternic intre firmele lor.

Mama Conte intervine si ii obliga sa se casatoreasca. Pe ea o convinge sa faca acest pas pretextand ca doar asa firma familiei va fi asigurata. Pe el il obliga sa accepte propunere pe baza unei promisiuni vechi, de pe vremea cand el inca era o persoana obisnuita ce se zbatea sa supravietuiasca.

Foarte dureroasa aceasta carte.

Modul in care autoarea reuseste sa introduca franturi din trecutul lui Sawyer face cititorul sa planga si sa se intrebe cati copii sufera pe lumea asta si daca exista modalitati reale de a schimba ceva.

Cartea are un impact puternic si ma asteptam cumva la un alt final. Ma asteptam ca Sawyer sa actioneze altfel vis-a-vis de persoana care incearca sa il santajeze.

De asemenea, ma asteptam sa existe cumva o carte si despre Wolfe, tanarul de care are grija Sawyer si al carui trecut pare similar cu al acestuia. Poate exista aceasta carte, dar eu nu am descoperit-o pana acum. Daca stiti cumva sa existe, va rog sa imi lasati si mie titlul.

Din toata seria, aceasta carte mi s-a parut cea cu impact puternic asupra cititorilor.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s