The Prince (The Selection – volum 0.5) – Kiera Cass


Daca prima povestioara se refera la Rege si Regina si ne ajuta sa intelegem back-ground-ul, aceasta povestioara ne introduce in lumea personajelor din serie.

Avem ocazia sa il cunoastem pe Print, pe candidate, pe cei care le influenteaza vietile si putem sa banuim cam care sunt imprejurarile si factorii ce vor determina anumite situatii, crearea ori distrugerea anumitor relatii…

In acest volum, reusim sa intelegem mai bine ce simte Printul, prin ce trece. Descoperim ce emotii are, cat se teme de ceea ce trebuie sa faca si cum intelege singur si se adapteaza la situatiile in care este pus de aceasta Selectie obligatorie la care trebuie sa participe.

Descoperim ca sunt mai multe caste decat banuiam din prima povestioara. Cumva oamenii au mai multa vointa decat in trecut (e doar o iluzie oare?) si incearca sa schimbe ceva chiar daca asta inseamna sa se foloseasca de Selectie.

Intelegem ca in toti acesti ani, rebelii au continuat actiunile impotriva Casei Regale.

Cumva apare sugestia ca poate Casa Regala nu e chiar asa cum se crede….Sunt curioasa ce se intampla mai departe. Am refuzat sa citesc recenziile la serie si am aruncat doar o privire asupra prezentarilor oficiale de pe amazon.

La noi in tara s-a tradus prima carte din serie din cate stiu eu.

Cine vrea sa citeasca seria, va spun doar ca exista pe amazon la oferta.

Abia am inceput sa citesc seria asa ca momentan va trebui sa va multumiti cu aceste randuri pana cand imi formulez o parere 😉

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s