Her Lucky Love (volum 4) – Carrie Ann Ryan


Va spuneam la inceputul seriei ca uneori gasesti idei din viata reala, din politica ori din istorie acolo unde nu te astepti.

Ei bine, acest volum face referire la violenta domestica. Intai este prezentata Allison alaturi de copiii ei. Aflam ca a suferit grave violente de la fostul ei sot si ca, dupa moartea acestuia, a incercat din rasputeri sa le ofere copiilor un camin stabil, plin de afectiune in incercarea de a-i ajuta sa uite prin ce au trecut.

Cam in acel moment incepi sa te intrebi de ce a stat cu el daca o batea si o umilea….apoi apar elementele supranaturale….Volumul al patrulea al seriei face referire la personaje din mitologia irlandeza asa ca vom descoperi ce inseamna spiridus, ce inseamna daca gasesti oala cu aur a unui pitic care a ascuns-o la capatul curcubeului, ce inseamna spirite rele, ce inseamna noroc chior! La modul cel mai real! Aflam ca fostul sot era dintr-o familie de spiridusi rai care puteau sa anihileze vointa oamenilor, care puteau opri timpul in loc….

Dar…….descoperim ca Brayden Cooper avea o …..moneda norocoasa si o promisiune a piticului care il ajutase in adolescenta si acest lucru ajuta destul de mult in a echilibra oarecum situatia…

Cartea este interesanta prin prisma reconstruirii increderii lui Allison si a copiilor ei in oamenii din jur. Acest aspect mi se pare cel mai important. Autoarea reuseste sa contureze aceste personaje foarte bine si pe noi ne ajuta sa intelegem ce inseamna sa traiesti intr-o casa unde esti abuzat, ce urmari sunt pentru copii, dar si pentru adulti si cat de greu este sa iti castige cineva increderea dupa ce ai fost agresat fizic si psihic.

Dincolo de aspectele paranormale si oarecum copilaresti, cartea are multe scene de actiune, de suspans si autoarea reuseste sa il faca pe cititor sa se teama pentru siguranta copiilor lui Allison.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s