Santa’s Executive (volum 2) – Carrie Ann Ryan


Continuam seria fratilor Cooper si in acest volum il descoperim pe Justin, directorul scolii din oraselul de poveste.

Daca prima poveste paranormala ne aducea in prim plan o vrajitoare si o fantoma, acum descoperim o organizatie secreta condusa de Mos Craciun, iar personajele principale sunt Justin in rolul de „executiv” al ordinelor primite de la Polul Nord, Rina in rolul unui elf ce doreste sa iasa un pic in evidenta, dar descopera iubirea si…..Jack Frost!

Am zis si o repet, este o serie dedicata povestilor adaptate la ceea ce inseamna paranormal asa ca nu e de mirare cand intalnim atatea personaje cunoscute din copilarie.

Ce m-a distrat un pic este abordarea autoarei vis-a-vis de organizatia lui Mos Craciun in care elfitele nu sunt considerate de acelasi nivel cu elfii. Adica nu sunt considerate la fel de capabile sa indrume pe „executivi”. Nu e ca m-a distrat, cat e mai degraba ca m-a surprins ideea autoarei de a introduce o asemenea idee, dar banuiesc ca acest lucru s-a intamplat in contextul politicii internationale de a integra femeile in corporatii astfel incat procentul lor sa ajunga la 50%.

Uneori si astfel de povesti/carticele pot introduce notiuni des intalnite la stiri si ramai uimit cand le descoperi.

Cartea pastreaza linia instituita de primul volum, desi acum personajele par din ce in ce mai bine conturate de parca si autoarea stie mai clar ce vrea sa faca cu ele 😀

Carrie Ann Ryan a creat personaje destul de puternice care merita urmarite de-a lungul povestilor pe care le-a creat si, cel putin, avem prilejul sa citim o reinterpretare a basmelor din copilarie 😉

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s