The Rose Petal Beach – Dorothy Koomson


Imi place autoarea asa ca am mai citit o carte scrisa de ea. Astazi va prezint pe scurt un alt roman misterios, dar romantic.

 

Cred ca incep sa ma obisnuiesc cu stilul autoarei pentru ca deja nu mi se mai pare ciudat sa intru direct in actiunea cartii. Sa vedem….cum vi se pare daca incepeti sa cititi o carte in care personajul principal, Tami, realizeaza ca viata ei se va schimba radical in urmatoarele minute pentru ca politia vine acasa pentru a-l aresta pe Scott, sotul ei, in fata celor doua fetite ale cuplului? Si Tami nu are idee de ce se intampla acest lucru, dar Scott nu pare deloc surprins.

Cum vi se pare daca descoperiti ca fiecare capitol reprezinta viziunea cate unui personaj, trairile acestuia prin intermediul caruia aflam ce se intampla, de fapt, cine sunt ceilalti „actori”?

Si aceste personaje care apar in carte cu trairile lor sunt foarte importante chiar daca in aparenta sunt minore, este creata iluzia ca nu sunt asa importante. Dar este doar o iluzie. Acele trairi, acele evenimente, acele fapte ajuta, completeaza puzzle-ul ce reprezinta aceasta carte misterioasa. Din ce am inteles, ideal ar fi fost sa cititi si  „Beside the Rose Petal Beach” pe care o gasiti gratuit in perioada aceasta pe amazon (dati click  aici).

Ideea este ca sotul lui Tami este acuzat de o persoana in care ea are incredere instinctiv.

Cartea reprezinta o lectie din perspectiva mea. Reprezinta o lectie pentru ca inveti sa iei decizii, care, chiar daca sunt dure, sunt necesare. Uneori gresesti, dar trebuie sa inveti din aceasta experienta pentru a nu repeta, dar si pentru a merge mai departe. Inveti sa te gandesti la ce te face fericit, la ce te ajuta sa mergi mai departe, inveti sa iti selectezi prioritatile.

Uneori evenimentele socante care apar in viata pana la urma se dovedesc a fi exact ce aveai nevoie ca sa intelegi ca drumul pe care mergeai nu era cel dorit / potrivit pentru viata ta.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s