Me before you – Jojo Moyes – tradus in limba romana


Surpriza minunata a acestui inceput de an vine de la Editura Litera care a anuntat pe facebook ca, in curand, va publica volumul „Me before you” de Jojo Moyes – in traducere romaneasca „Inainte sa te cunosc„.

Pentru confirmarea afirmatiei de mai sus, dati click aici 

UPDATE: Ca sa evitam alte comentarii ca cel de mai jos, lamurim ceva acum: inainte sa va ganditi sa cumparati ceva „la moda” ori sa urmariti un film „la moda”, mai bine cititi o descriere (pe un site din afara daca aici vi se par inutile) si aflati cate ceva despre carte.

Ca sa nu se simta nimeni „atacat”, nu mergeti mai jos de aceasta imagine ca sa nu „riscati” sa aflati finalul primului volum!

 

Sa speram ca vor traduce si volumul doi – „After you” – pentru ca primul volum lasa in aer, practic, discutiile, durerea, vietile celor care supravietuiesc mortii lui Will.

Anunțuri

8 gânduri despre „Me before you – Jojo Moyes – tradus in limba romana

  1. Cristina,
   Daca ai fi citit si alte articole de aici ori din alta parte, ai fi aflat ca aceasta carte/acest film se refera la o tragedie.
   In loc sa urmaresti doar ceea ce apare nou pe piata si sa crezi ca este pur si simplu vorba despre o poveste de iubire asa cum lasa sa se inteleaga trailerul, ai fi descoperit despre ce este vorba de fapt.
   Citeste articolele, descrierile de pe site-urile din afara daca cele de la noi te-au indus in eroare si ai crezut ca este vorba despre „happily ever after”.
   Jojo Moyes a creat o poveste de iubire, dar cartea se refera la alegeri, la viata si moarte, la decizii.

   Apreciază

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s