Come away with me (The Andrades, volum 1) – Ruth Cardello


Am zis ca ar fi cazul sa mai citesc si alte carti, dar mai simple, mai directe, fara prea mult mister asa ca m-am indreptat spre o serie recomandata de o prietena.

Sa zicem ca nu e asa simpla, nici asa directa. Daca te gandesti ca e de asteptat un anumit final, da, o poti considera simpla si directa. Daca iei in calcul o mama egoista care ar face orice ca sa distruga relatia dintre baietii ei, dar si o posibila relatie intre acestia si familia sotului, atunci nu mai e asa simpla si directa, nu?

Gio Andrade este fratele cel mare, cel care a muncit pe branci si a sacrificat multe lucruri ca sa aduca firma familiei inapoi pe linia de plutire si mai sus de atat.

Julia este o tanara artista care incearca sa isi vanda bijuteriile, iar pentru a putea trai s-a angajat pe post de paznic la firma familiei Andrade.

Ideea simpla si directa o puteti intelege de aici

Partea complexa si misterioasa o intelegeti doar daca cititi cartea, dar va spun de la inceput ca nu se termina aici. Povestea lui Gio si a Juliei este in cartea aceasta, dar povestea ascunsa a familiei Andrade continua de-a lungul seriei.

Vestea buna pentru voi este ca primul volum este gratuit pe amazon asa ca puteti da click aici ca sa il puteti citi.

Vestea proasta este ca devii dependent de aceasta serie si doresti sa descoperi de ce are sufletul asa negru mama baietilor Andrade si cum va interveni ea in toate relatiile fiilor ei. 😉

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s