Home to me (The Andrades, volumul 2) – Ruth Cardello


Stiti cum se spune ca uneori, pe masura ce citesti o serie, ai impresia ca fiecare nou volum e mai intens, mai captivant, mai bine scris decat precedentul?

Cam asa acum!

Al doilea volum prezinta relatia dintre Nick, playboy-ul familiei Andrade, si Reina, secretara/asistenta lui Gio, sora mai mica a lui Kane, prietenul cel mai bun al lui Gio. Cei doi se cunosc de multi ani, au crescut practic impreuna. Mereu au ceva de impartit.

Interesant este ca mai aflam ceva despre mama baietilor Andrade. De fapt, apar unele indicii ca nu totul este asa cum pare prin intermediul a doua personaje din cealalta parte a familiei Andrade. Sunt curioasa care este adevarul, dar am sentimentul clar ca nu vom afla decat la finalul ultimului volum din serie. Oare are sufletul ranit si de aceea se comporta atat de urat provocand durere? Oare ascunde un secret atat de mare incat prefera sa ii distruga pe cei din jur decat sa se afle?

Cert e ca nu as dori sa am o asa mama, nici fetei mele nu ii doresc o asemenea soacra care calca efectiv pe cadavre pentru a obtine ce isi doreste.

A inceput cineva aceasta serie? Cum vi se pare?

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s