Her long walk home (Sea View House, book 1) – Linda Barrett


O autoare noua, o serie noua (citesc in paralel trei serii asa ca aveti putina rabdare ca ajung la zi cu toate si va povestesc si voua pe masura ce reusesc sa imi fac timp sa scriu despre fiecare carte in parte).

Aceasta carte este gratuita pe amazon asa ca puteti incerca sa o cititi ca sa va dati seama daca va place stilul si daca doriti sa cumparati toata seria.

Este o carte despre forta, despre puterea de a merge mai departe.

Este o carte despre schimbarile majore care pot apare in viata si despre capacitatea fiecarui om de a se ridica de la pamant si de a alege pe ce drum sa mearga.

Este o carte despre supravietuitorii atentatului din Boston de acum cativa ani. Personajul principal feminin, Rebecca, a fost una dintre victimele atentatului. Viata ei s-a schimbat radical dupa ce a pierdut un picior. Cu multa vointa a reusit sa isi revina fizic si psihic si sa invete sa se adapteze la ce i-a rezervat viata.

Este vorba despre modul in care sotul invata sa mearga mai departe dupa moartea sotiei, despre modul in care un parinte invata sa isi creasca singur fetita. Este vorba despre multa vointa si despre faptul ca sufletul nu poate fi schimbat chiar daca omul trece prin greutati mari.

Este vorba despre prietenie si despre camaraderie.

In esenta, este o carte despre alegeri, despre vointa, despre alegerea unui drum in viata. Dincolo de aceste aspecte, este o carte romantica, simplista ce poate fi citita foarte repede daca va puneti mintea.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „Her long walk home (Sea View House, book 1) – Linda Barrett

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s