Heart of the Billionaire (The Billionaire Obsession, book 2) – J.S.Scott


A doua carte din serie (tehnic vorbind ar fi a patra carte, insa practic este a doua pentru ca se refera la Sam, fratele lui Simon) aduce in prim plan o poveste dureroasa.

Daca in primul volum, autoarea ne soca povestind despre modul in care Simon a fost injunghiat de o prietena, la comanda sefilor unui cartel de droguri), al doilea volum te lasa in lacrimi. Ca parinte, am inceput sa plang la gandul ca Simon a fost violat cand era copil. Ca adult, imi venea sa il bat pana nu mai puteam pe tatal drogat al baietilor care l-a dat pe Simon pe mana unor nenorociti pentru a primi droguri si bautura.

Maddie, prietena Karei, il cunoaste pe Simon de mai bine de 10 ani, dar, in prezent, il uraste. De ce? Pentru ca a umilit-o, a ranit-o si a parasit-o in modul cel mai las cu putinta.

Simon a muncit din greu pentru a comercializa si dezvolta jocurile inventate de fratele mai mic, insa golul din inima lui a ramas.

Dincolo de aspectele tragice si modul drastic de a ne fi prezentate, cartea este romantica si prezinta povestea de iubire dintre doua persoane care se inteleg si care trec prin multe greutati pentru a ajunge unde se afla in prezent.

Cartea in format audio este gratuita pe amazon daca doriti sa aflati aceasta poveste.

Probabil ca ideea de a crea o serie mai mare a venit pe parcurs, pentru ca autoarea introduce treptat cate un personaj in fiecare volum dandu-ne mici aluzii care sa ne ajute sa intelegem ce urmeaza in volumul urmator. Astfel, in acest volum descoperim ca Maddie are un frate mai mic, Max, care fusese adoptat la scurt timp dupa nastere de catre o familie bogata. Aflam si faptul ca sotia acestuia, sufletul lui pereche, a disparut in urma cu doi ani si de atunci el nu a fost acelasi om, fiind convins ca Mia nu s-a inecat si ca nimeni nu o poate inlocui in viata lui.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s