The Billionaire’s Game (The Billionaire’s Obsession, vol. 4) – J.S.Scott


Dupa al treilea volum, am ramas cu impresia clara ca autoarea ne pregateste o surpriza pentru ca existau deja cateva indicii referitoare la Kade, unul dintre fratii Miei, si la posibilitatea de a exista inca o sora vitrega pe care o cauta Max.

Acest volum ne introduce in lumea cruda a familiilor traditionale (indiene in acest caz, dar exista astfel de situatii in multe alte tari) in care femeile sunt desconsiderate, umilite, batute, vandute celui care ofera mai mult, maltratate, considerate drept servitoare in propriile case.

Nesurprinzator, cartea incepe exact cu scena in care Asha este batuta de sotul ei, Ravi. Timp de 7 ani a mancat bataie si a suferit abuzuri incalificabile, dar, cumva, a reusit sa isi adune fortele si sa fuga pentru ca nevoia de a supravietui e mai puternica decat modul in care a fost crescuta si mentalitatea care i-a fost inoculata.

Dupa aproximativ doi ani, ea este gasita de Kade care o aduce inapoi alaturi de Max si Maddie, fratii ei vitregi.

Mi-a placut mult ideea prezentata in carte conform careia exista multi indieni care considera ca femeia este egala cu barbatul, ca femeile au dreptul sa studieze si sa fie independente, ca au dreptul sa ia propriile decizii, inclusiv cu cine si daca vor sa se casatoreasca.

Dar cel mai mult am apreciat modul in care autoarea ne-a explicat lupta constanta pe care o duce Asha cu ea insasi pentru a scapa de mentalitatea inoculata de parintii adoptivi indieni. Cel mai greu mi se pare sa iti depasesti conditia, sa inveti sa treci de bariera mentala pe care o ai din cauza stilului de educatie primit, sa iti aduni fortele ca sa iti schimbi personalitatea, practic. Este o adevarata lupta interioara si timpul este singurul aliat in aceasta treaba anevoioasa.

Dincolo de aceste aspecte grele, evident ca apare si romantismul, apare iubirea asa ca veti gasi din plin si astfel de scene.

Varianta audio este gratuita pe amazon daca va intereseaza.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s