Allegiant (Veronica Roth, partea a III-a) – trailer


Bine, stiti deja ca am citit cartile inainte sa fie traduse la noi si ca am comentat indelung finalul celui de-al treilea volum pentru ca nu am vrut sa se incheie atat de trist. Bine, este adevarat ca autoarea lasa o speranta acolo pentru o altfel de viata, dar in fine….

Ceea ce recunosc este faptul ca autoarea a reusit sa scrie o serie nemaipomenita care va ramane in istoria sf si care va face istorie precum 1984 a lui Orwell (parerea mea umila).

Filmul Divergent nu m-a impresionat in mod deosebit, poate si pentru ca, din punctul meu de vedere, o carte reuseste sa redea mult mai bine personajele si starile lor emotionale decat o poate face un film.

Bine, asta nu m-a impiedicat sa vad filmul asa ca, na, suportati-ma si acum cand vreau sa va prezint traillerul celei de-a treia parti din serie 😉

Ca de obicei, exista diferenta intre film si carte, insa acest lucru poate fi afirmat cu adevarat abia dupa 18 martie (desi initial se anuntase data de 14 aprilie) cand va apare in cinematografe.

Pentru impatimitii seriei, dati click aici pentru a fi mereu la curent cu noutatile aparute pe fb sau click aici pentru a accesa site-ul dedicat acestei serii minunate!

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s