Billionaire Undone – Travis (book 5) – J.S. Scott


Din ce am inteles pana acum sunt trei familii, posibil patru, de bilionari ale caror povesti se intrepatrund asa ca e bine sa tineti cont de fiecare personaj nou introdus intru-cat apar in urmatoarele volume alaturi de consoartele lor.

Am ajuns la ultimul frate Harrison, dar de care se leaga urmatoarele povesti de iubire si, implicit, introducerea unui concept nou, acela al viselor premonitorii.

Travis are diverse vise premonitorii despre care nu a povestit nimanui cu exceptia prietenului sau, Tate a carui viata a salvat-o in urma cu ceva vreme folosindu-se de capacitatea lui senzoriala.

Allison este secretara lui Travis care ii raspunde si nu cedeaza in fata presiunilor profesionale, dar nici in duelurile verbale cu seful sau.

O data cu introducerea acestui concept se explica si motivul pentru care Travis a decis in urma cu doi ani sa o ascunda pe sora lui mai mica, respectiv sa il trimita pe Tate sa o salveze pe viitoarea lui cumnata (volumele precedente). Tot pe baza acestei capacitati senzoriale, Travis o salveaza pe Allison de la moarte.

Interesanta poveste, pacat ca nu are o sustinere mai argumentata. Sentimentul meu, citind aceasta serie, este ca autoarea nu a avut o schita prealabila cand a scris aceste carti. Mai degraba a schitat numele personajelor si cateva idei principale despre fiecare in parte si, pe masura ce a scris paginile unei carti, a decis in ce directie sa mearga si cum sa creioneze totul. Sunt momente cand ai sentimentul ca nici autoarea nu stie clar ce trebuie sa urmeze, cu exceptia faptului ca aceste carti din serie au capatat o tenta mai mare de agresivitate, de pericol, de mister.

Actiunea mi se pare subtirica, sa nu zic inexistenta, dar cartea poate fi citita rapid ca modalitate de distractie si relaxare intr-un week-end in care efectiv nu aveti ce face si va plictisiti.

Desi cartile pot fi citite separat, ideal ar fi sa le cititi cronologic pentru a intelege mici detalii si actiunea unor personaje.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s