Billionaire unmasked – Jason (book 6) – J.S.Scott


Asa cum spuneam, in aceasta serie apar mai multe familii de bilionari ale caror povesti se intrepatrund. Spre exemplu, in aceasta carte ii descoperim pe Jason, prieten cu Travis si Tate, si pe Hope (familia Sinclair care are propria serie).

Se cunosc de o viata. El a reusit sa refaca averea familiei si sa o mareasca, devenind unul dintre cei mai cunoscuti analisti financiari din lume. Ea se ascunde de familia ei si isi creaza o lume imaginara pentru fratii mai mari, in realitate este un cunoscut fotograf de fenomenele meteo extreme care isi traieste viata in singuratate fugind intr-o parte in alta a lumii.

Ce nu stie nimeni, dar afla Jason rapid este ca Hope a fost violata in urma cu cativa ani, a fost salvata de echipa condusa de Tate (povestea apare in volumul urmator). Din acest motiv si din cauza traumelor din copilarie, Hope prefera sa joace un rol de fata cu ceilalti, ascunzand adevarata ei personalitate, adevarata ei viata.

Destul de interesanta cartea, are si o doza de mister. Jason nu mi se pare un personaj atat de puternic precum credeam ca este, dar, in fine, probabil de vina este faptul ca autoarea a introdus personajul Tate care face parte din fortele speciale si el este cel care o salveaza de nenumarate ori si intervine in relatia celor doi aducandu-i pe linia de plutire de fiecare data.

Sunt curioasa daca a citit cineva aceasta carte.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s