Billionaire Untamed – Tate (book 7) – J.S.Scott


Cred ca este prima carte din toata seria asta (enorm de lunga si de alambicata) in care apare mai multa actiune. Lara este agent FBI si il investigheaza pe fratele mai mare al familiei Colter suspect de organizare si finantare a unor actiuni teroriste. Il intalneste pe Tate Colter, fost militar in fortele speciale, baiatul cel mai mic al familiei de care se indragosteste si alaturi de care incepe sa investigheze actiunile lui Marcus.

Cartea are destule scene de actiune, unele chiar violente, ne introduce si in povestea lui Chloe Colter sugerand ca aceasta sufera abuzuri fizice din partea logodnicului ei. Destul de bine este prezentata si psihologia personajelor, teama si insecuritatile Larei, suferinta si indoiala lui Tate.

Una peste alta, ca mai toate cartile din serie, relatia dintre personaje evolueaza brusc si complet. Daca in viata s-ar intampla precum in carti oamenii ar sustine ca cei doi sunt nebuni de legat, indragostiti nebuneste, dragostea este oarba. Dar aici este vorba despre o carte (ma rog, mai multe carti) asa ca totul are o scuza……numarul limitat de pagini 😀

Recunosc ca ma saturasem de scenele de amor si dadeam mai repede paginile sperand sa aflu ce l-a motivat pe Marcus sa sustina atentatele teroriste dat fiind ca tatal lor a murit in cadrul unui asemenea trist eveniment. Partea aceea mi s-a parut cea mai interesanta din carte si speram sa fie mai bine dezvoltata.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s