Groomless series – Sierra Rose


Sunt trei carticele in aceasta mini-serie, dar sincer nu am inteles de ce autoarea le-a imparti in trei volume.

Ideea seriei este foarte frumoasa. Iti dau lacrimile cand afli povestea Juliei care este parasita de iubit pentru un viitor in domeniul financiar (Donald Tramp este des ironizat si apar multe mentiuni ale corporatiei acestuia de iti vine sa crezi ca autoarea are ceva – ori ii face publicitate gratuita ori nu il sufera deloc – alte variante nu exista), apoi mama ei moare de cancer si dupa un timp tatal este diagnosticat tot cu cancer.

De aici incepe povestea din cele trei carticele. Julia doreste sa ii faca o bucurie tatalui inainte de a muri si organizeaza o nunta…fara mire. Toata povestea devine virala din cauza prietenilor Juliei asa ca presa intra in joc, multe firme isi ofera gratuit serviciile pentru tata si fiica. Autoarea introduce si ideea ca tatal este un fel de vedeta a sportului, dar cred ca ideea i-a venit pe parcursul seriei pentru ca pare iesita din context la un moment dat.

Atat se pune accentul pe dorinta Juliei de a accepta orice invitatie la emisiuni si de a intra in jocul specialistilor PR de la firma fostului iubit (care apare din senin taman cand proba ea o rochie – oare cum a vazut-o prin geamurile fumurii ale limuzinei? o avea raze X in loc de ochi! – si o convinge sa il accepte pe el pe post de „mire fals”), incat ajungi sa te intrebi: fata asta e naiva, este profitoare ori e proasta de bubuie? Numai la scene erotice pare mai descriptiva. In rest…..autoarea ne ameteste cu viata Juliei, dar, daca e atat de legata de tatal ei si de amintirile frumos descrise din copilaria ei, de ce nu se duce mai des? De ce plange numai cand sunt de fata alti oameni?

O serie anosta, prost scrisa. Pacat de subiect care trebuie dezbatut mai bine si pus mai bine in lumina!

A.D.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s