Champagne Kisses (book 3, Kisses series) – Krista Lakes


Am observat faptul ca autoarea a avut mare grija ca stilul abordat in cartile care alcatuiesc aceasta serie sa fie complet diferit chiar daca esenta este aceeasi: o poveste de iubire.

Champagne Kisses (The Kisses Series, #3)

Dean si Rachel s-au intalnit in urma cu mai bine de 20 de ani cand erau la inceputul vietii. Au petrecut impreuna o saptamana de vis la finalul careia si-au luat la revedere fara a sti ca nu se vor mai intalni mult timp de atunci inainte.

Intre timp, vietile lor au mers pe traiectorii diferite. Rachel s-a angajat la familia Saunders si treptat s-a ocupat exclusiv de Jack. Dean a renuntat la armata si a devenit body-guard. Cei doi se intalnesc in momentul in care Dean devine body-guardul lui Jack, iar mai tarziu are grija de Emily. Pentru ca semnasera un contract de exclusivitate care preciza clar ca este interzisa fraternizarea intre angajati, cei doi nu se angajeaza in niciun fel de relatie timp de mai bine de doi ani cat lucreaza alaturi.

De-a lungul celor peste 20 de ani, Rachel a devenit practic un membru al familiei Saunders asa ca nimeni nu se mai mira cand este considerata sora mai mare a baietilor familiei, fiica celor doi bilionari.

Este o poveste scrisa foarte frumos, imbinarile dintre trecut si prezent sunt minunat asezate in plan narativ ajutand cititorul sa inteleaga mai bine ce ii uneste, dar mai ales ce ii desparte pe cei doi indragostiti. Poti intelege cat de profunda este iubirea lor si cat de multa sufera pentru ca nu pot fi impreuna.

Ca de obicei, cartea este scrisa in stilul Barbarei Cartland cu implicatii erotice spre final. O puteti citi rapid daca va puneti mintea.

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s