Raspberry kisses – Cecelia Dowdy


De multa vreme nu am mai citit o carte religioasa combinata cu o poveste romantica. Cumva Cecelia Dowdy mi-a adus aminte de Francine Rivers pentru care am un mare respect si ale carei carti le-am cumparat in engleza, dar ma asteapta de ceva vreme sa le citesc.

Cartea scrisa de Cecelia Dowdy ne aduce mai multe povesti ce au in centru personaje care cred sau nu cred in Dumnezeu, care se roaga ori refuza sa creada ca rugaciunile le sunt de folos.

Nu este atat de complexa precum cartea Rascumparata prin iubire scrisa de Fracine Rivers, dar este foarte frumos scrisa, fara a implica obligativitatea de a crede si de a te ruga.

Pe scurt?

Cam greu sa scriu pe scurt….

Sa vedem…..sunt mai multe probleme care apar in carte….

….doua gemene- una geloasa, rasfatata si obisnuita sa manipuleze, celalalta blanda cu credinta in Dumnezeu, care duce o vina ce nu ii apartine, dar care invata sa se exprime (imi place enorm cum stie sa reactioneze si sa ii inteleaga pe ceilalti – macar de as reusi eu la jumatate din ce poate acest personaj)

….o anorexica ce refuza ajutorul si iubirea celor din jur pana ajunge la spital

….un viitor preot care se confrunta cu pacatele din trecut, in sfarsit cineva arata ca preotii nu sunt perfecti, fac greseli, se infurie, se agita, cauta solutii la fel ca noi toti

…o vaduva inca prinsa de iubirea si durerea pentru sotul ei mort, care refuza sa ia in calcul faptul ca este posibil sa existe doua iubiri mari in viata

….o afacere ce sta sa dea faliment si cateva idei de bun simt care ajuta la revigorare si la repunerea pe piata

Foarte interesante aceste probleme, dar mai interesant este modul de abordare a personajelor. Mi-a placut enorm stilul autoarei. Intentionez sa caut si alte carti scrise de Cecelia Dowdy.

later edit: daca va grabiti, sa stiti ca pe amazon este oferita gratuit in aceasta perioada daca cititi in format electronic

Anunțuri

6 gânduri despre „Raspberry kisses – Cecelia Dowdy

  1. Geo, se gaseste in engleza. La noi nu a fost tradusa inca.
   In clipa de fata este la oferta pe amazon in format electronic. Iti faci cont si dai click pe buy. Se duce automat in kindle cloud reader si poti citi de acolo.

   Apreciază

 1. Hi, I’m Cecelia Dowdy, the author of Raspberry Kisses. Thanks so much for reading my book! I’m both pleased and humbled that you enjoyed my writing. I’m also stunned that you compared me to Francine Rivers! She’s a wonderful writer and her books are awesome! I’m so pleased that you compared my work to hers – Francine is an author whom I’ve admired for several years. Thanks again.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Oau! You made my day!
   I’m amazed that you discovered my articole and I’m thankful that you took your time to write a comment.
   Thank you for writing such o wonderful book.
   It made me thinking about life, about God, about family. I can’t wait for my children to grow up and to discover your books.
   Have a nice day and inspiration for writing such amazing books!

   Apreciat de 1 persoană

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s