A June Wedding – Emily Murdoch


Cred am intrat într-o perioadă când îmi face plăcere citesc cărţi romantice clasice, poveşti din trecut, cu istorie….

A June Wedding by [Murdoch, Emily]

Cartea aceasta am cumpărat-o de pe amazon în urmă cu multe luni, când era gratuită, însă abia acum mi-am adus aminte de ea.

Sunt convinsă mulţi dintre voi au citit cărţi despre nobili, despre regulile societăţii, despre aşteptările pe care le aveau de la moştenitori, despre ce implica şi presupunea căsătoria unei tinere fete…..despre faptul nu se putea discuta atât de deschis şi direct cum o facem în zilele noastre.

Erau alte timpuri, unele care presupuneau mult tact şi talent ca  ieşi din situaţii grele, care presupuneau joci teatru ca  nu îşi dea seama cei din jur de adevăratele sentimente şi trăiri, de ceea ce gândeai cu adevărat.

Bun! V-aţi adus aminte despre ce vorbesc, da?

Ei bine….acum imaginaţi o tânără care a intrat în rândurile nobililor snobi de puţin timp şi din pură întâmplare (fratele ei a moştenit un titlu nobiliar)…..o tânăra îndrăgostită de un nobil de multă vreme, dar care ştia nu are şanse din cauza lipsei rangului….un tânăr îndrăgostit de ea, dar pe care rangul îl obligă practic aleagă pe cineva de acelaşi nivel….

Acum imaginaţi cum e ca obstacolele dispară….dar apară altceva mult mai grav! descoperi persoana iubită te-a invitat la nunta sa cu altă fată! descoperi este vorba de o căsătorie aranjată te trezeşti implicată în organizarea anumitor aspecte care ţin de cei doi tineri care urmează se căsătorească …..şi totul încercând ţii ascunse sentimentele adevărate…..

Ca cititor, stai cu sufletul la gură de nenumărate ori şi abia la final afli ce se întâmplă şi cum se încheie totul ori mai degrabă cum începe altceva! O nouă viaţă!

 recomand citiţi această carte mai ales se referă la….o nuntă în luna iunie 😉
A.D.

Anunțuri

2 gânduri despre „A June Wedding – Emily Murdoch

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s