Scottish Brides – Christina Dodd, Stephanie Laurens, Julia Quinn, Karen Ranney


O colecţie dedicată mireselor scoţiene care m-a amuzat puţin, dar mai ales m-a plictisit (deşi mi-a adus aminte de perioada când citeam cărţi despre scoţieni aproape în continuu şi parcă mi se păreau mai interesante).

vedem….

Prima carte din colecţie…”Under the kilt” – Christina Dodd …sincer, parcă îmi aminteam această autoare scria mai bine….Cartea mi s-a părut uşor plictisitoare, pe alocuri amuzantă şi nu prea. Dacă m- fi luat după instinct, nu am mai fi citit restul de cărţi din selecţia aceasta.

A doua carte….”Rose în bloom” de Stephanie Laurens mi s-a părut chiar drăguţă, amuzantă…V- sfătui o citiţi dacă doriţi râdeti puţin descoperind două personaje tipice acelor vremuri demult apuse, dar cu reacţii relativ…moderne.

A treia carte…”Gretna Greene” de Julia Quinn – puţin plictisitoare, dar pe alocuri amuzantă (din nou, aveam impresia autoarea scrie mai interesant de atât, dar cred lasă memoria ori mi s-au schimbat gusturile).

A patra carte …. „The Glenlyon Bride” de Karen Ranney – sincer, la acest punct, am renunţat mai citesc….de la primele rânduri mi s-a părut plictisitor modul în care autoarea a încercat ne introducă în lumea nobililor „obligaţi se căsătorească „salveze” clanul.

Deci….dacă aveţi de ales, evitaţi colecţia!

A.D.

Anunțuri

Parerea ta conteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s